Promptitudine, seriozitate, calitate

Prometer M&G SRL s-a infiintat in anul 2000 din pasiunea pentru domeniul cadastrului, geodeziei si cartografiei, reusind ca in decursul anilor de activitate societatea noastra sa se remarce prin calitatea, seriozitatea si promptitudinea lucrarilor prestate.

Societatea noastra dispune de angajati cu experienta, specialisti bine pregatiti, cu dorinta de a realiza cele mai dificile proiecte si a evolua din punct de vedere profesional, problemele intalnite de a lungul timpului avand un rol important in perfectionarea noastra.

De asemenea, printre calitatile specialistilor nostri se numara determinarea, convingerea ca orice lucru are o rezolvare, responsabilitatea, constiinciozitatea, atentia la detalii si o incomensurabila dorinta de evolutie.

Pe langa experinta de peste 20 ani in domeniul topografiei si cadastrului, ne recomanda cu succes eficienta, implicarea si seriozitatea echipei care va sta la dispozitie cu solutii potrivite in concordanta cu prevederile legale in vigoare.

Prometer
Prometer

Dorinta de inovare si deschiderea catre noi orizonturi, ne-a ajutat sa ne impunem standardele de calitate si in alte domenii, astfel din anul 2014 fiind una din putinele societati din partea de vest a tarii autorizate de catre Autoritatea Aeronautica Civila Romana pentru a efectua lucrari in domeniul aeroportuar.

Specialisti nostrii, din dorinta si capacitatea de a fi cei mai buni sunt la curent cu legislatia in vigoare, iar prin dobandirea cunostiintelor din timpul universitatilor de renume din tara, au abilitatea de a efectua masuratori atat prin instrumente clasice (teodolit, nivela), dar si cu instrumente moderne pe care firma noastra le detine, si anume statii totale performante, nivele automizate, dar si masuratori moderne de scanare laser utilizand scanerul laser, precum si utilizarea celor mai noi programe specifice domeniilor de activitate.

Un domeniu in care suntem de departe cei mai buni este domeniul lucrarilor topografice pentru sisteme de infrastructura rutiera (autostrazi, drumuri nationale, judetene si comunale, retele stradale, poduri, etc), avand in prezent peste 3000 km de drumuri inscrisi in cartea funciara, dar si proiecte de exproprieri impedios necesare construirii de noi drumuri.

Societatea noastra a reusit sa obtina o vasta experienta in realizarea serviciilor de expropriere, fiind in prezent capabila sa puna la dispozitie o echipă completă pentru realizarea acestor servicii, formată din persoane autorizate A.N.C.P.I. precum si cu ajutorul colaboratorilor noştri cu pregatire juridica si in domeniul evaluarii bunurilor imobile.

Totodata, societatea noastra a luat parte in anul 2016 la Proiectul Pilot – Programul National de Cadastru si Carte Funciara, iar in anul 2018 a fost prima societate care a procedat la incarcarea pe platforma e-terra3 a unui proiect de asemenea anvergura – Cadastru Sistematic – UAT Seitin, Judetul Arad, finantat prin Programul National de Cadastru si Carte Funciara – Finantarea 2. Continuarea acestor proiecte a dus la inregistrarea cu succes in Sistemul Integrat de Cadastru si Carte Funciara a unui numar de peste 30000 imobile.

Prometer

Avand in vedere numarul de firme ce activeaza in acest domeniu, vine si intrebarea:
De ce PROMETER M&G?

Raspunsul vine de la:

Promptitudine – Pentru ca ne respectam intotdeauna cuvantul dat;

Responsabilitate – Pentru ca ne pasa de clientii nostrii;

Originalitate – Pentru ca oferim solutii rapide si eficiente;

Meticulozitate – Pentru ca punem suflet in ceea ce facem;

Eficienta – Pentru ca experienta isi spune cuvantul;

Tenacitate – Pentru ca punem suflet in tot ceea ce facem;

Energie – Pentru ca trandavia ne oboseşte mai degrabă decât munca;

Rabdare – Pentru ca cel ce rabdă este cel mai tare;